Svar på spørgsmål

Skal man være smidig for at dyrke yoga?
Nej, men det kan være, at man bliver det med tiden.

Er yoga også for mænd?
Ja yoga er for mænd og kvinder i alle aldre.

Kan jeg dyrke yoga hvis jeg er skadet?
Tal med din læge eller kiropraktor og hør om der er noget, du skal passe på.

Hvilke slags tøj skal jeg have på?
Du skal have noget lunt tøj på, som du har det godt i, du skal kunne bevæge dig frit.

Skal jeg have noget med?
Kun hvis du vil bruge din egen yoga-måtte, tørklæde eller tæppe.

Er der begynderhold?                                     Nej, du tilmelder dig det hold, hvor tidspunktet passer dig bedst. 

Kan jeg annullere en tilmelding?                             Under fanen “tilmelding og holdplan” find: mine tilmeldinger. Her kan du ude til højre annullere din tilmelding. Eller du kan skrive en sms til 51 91 14 16.   

Hvor mange kan der være på et hold?                    Der kan højest være 12 på et hold.                         Det kan ikke lade sig gøre at, tilmelde sig et hold hvor der allerede er 12 på, det sørger systemet for.

Appel produkter:                                           Jeg har hørt mange der ikke kan se og bestille tider fra Appel produkter. Det kan endda se ud som om et hold er fyldt, uden det er rigtigt 🙁 Det er muligvis appels browser der ikke er god for hjemmesiden, prøv med en anden browser.         

Log ind problemer efter sommerferien               
Grundet den nye persondatalov, vil jeg hver sommerferie grov slette kunder ( i hvert fald dem, der ikke har været til yoga det seneste år. Er du blevet slettet, er du nød til at oprette dig igen, beklager ulejligheden.

yoga-Kalundborg